Denní menu v ceně 138,-Kč vč. DPH v zákonné výši.
v týdnu od 24.11. – 28.11. 2025
Pondělí
Polévka 0,33l Staročeský oukrop (1,3,6,7,9,13)
1. 120g Guláš formanský, houskové knedlíky (1,3,7)
2. 120g Smažená kuřecí kapsa olomoucká, bramborová kaše (1,3,6,7)
3. 360g Špagety CARBONARA (1,3,7)
4. 120g Vepřový steak s pepřovou omáčkou, hranolky (1,3,6,7,9,10,11,13)
Úterý
Polévka 0,33l Žampionový krém (1,3,6,7,9,13)
1. 240g Pečené kuře provensálské, jasmínová rýže (1,3,7,9,10,11,13)
2. 120g Hovězí maso vařené, rajská omáčka, houskový knedlík (1,3,7,9)
3. 120g Vepřové domažlické ragú, americké brambory (1,3,7,9,10,13)
4. 120g Kuřecí steak na těstovinách s houbovou omáčkou (1,3,7,9,10,11)
Středa
Polévka 0,33l Kuřecí vývar s masem a těstovinou (1,3,6,7,9,13)
1. 120g Vepřový vrabec, špenát, bramborový knedlík (1,3,7)
2. 120g Smažený kuřecí řízek v kukuřičných lupíncích, vařené brambory s máslem (1,3,7)
3. 350/100g Rizoto CAVITCCHI (1,3,7,9,12,13)
4. 350g Thajská zeleninová pánev se sójovým masem a kokos. mlékem, jasmínová rýže (6,11,12)
Čtvrtek
Polévka 0,33l Gulášová (1,3,6,7,9,13)
1. 120g Kuřecí steak Ratatouille, jasmínová rýže (1,7)
2. 100g Sekaný máslový řízek, okurek, vařené brambory s máslem (1,3,6,7,10)
3. 50g Těstovinový salát s lososem (1,3,4,7)
4. 100g Smažený sýr, tatarka, hranolky (1,3,6,7,10)
Pátek
Polévka 0,33l Hovězí s rýží a hráškem (1,3,6,7,9,13)
1. 300g Thajská kuřecí křidélka, zeleninová rýže (1,3,6,7,9,10,11,13)
2. 120g Vepřová kapsa přírodní plněná šunkou a sýrem, jasmínová rýže (1,3,7)
3. 100g Hermelín marinovaný v papilotě, vařené brambory s máslem (7,9,10,11)
Cena pro studenta VUT v Brně je 74,-Kč
Cena pro zaměstnance VUT v Brně je 60,-Kč
v týdnu od 24.11. – 28.11. 2025
Pondělí
Polévka 0,33l Staročeský oukrop (1,3,6,7,9,13)
1. 120g Guláš formanský, houskové knedlíky (1,3,7)
2. 120g Smažená kuřecí kapsa olomoucká, bramborová kaše (1,3,6,7)
3. 360g Špagety CARBONARA (1,3,7)
4. 120g Vepřový steak s pepřovou omáčkou, hranolky (1,3,6,7,9,10,11,13)
Úterý
Polévka 0,33l Žampionový krém (1,3,6,7,9,13)
1. 240g Pečené kuře provensálské, jasmínová rýže (1,3,7,9,10,11,13)
2. 120g Hovězí maso vařené, rajská omáčka, houskový knedlík (1,3,7,9)
3. 120g Vepřové domažlické ragú, americké brambory (1,3,7,9,10,13)
4. 120g Kuřecí steak na těstovinách s houbovou omáčkou (1,3,7,9,10,11)
Středa
Polévka 0,33l Kuřecí vývar s masem a těstovinou (1,3,6,7,9,13)
1. 120g Vepřový vrabec, špenát, bramborový knedlík (1,3,7)
2. 120g Smažený kuřecí řízek v kukuřičných lupíncích, vařené brambory s máslem (1,3,7)
3. 350/100g Rizoto CAVITCCHI (1,3,7,9,12,13)
4. 350g Thajská zeleninová pánev se sójovým masem a kokos. mlékem, jasmínová rýže (6,11,12)
Čtvrtek
Polévka 0,33l Gulášová (1,3,6,7,9,13)
1. 120g Kuřecí steak Ratatouille, jasmínová rýže (1,7)
2. 100g Sekaný máslový řízek, okurek, vařené brambory s máslem (1,3,6,7,10)
3. 50g Těstovinový salát s lososem (1,3,4,7)
4. 100g Smažený sýr, tatarka, hranolky (1,3,6,7,10)
Pátek
Polévka 0,33l Hovězí s rýží a hráškem (1,3,6,7,9,13)
1. 300g Thajská kuřecí křidélka, zeleninová rýže (1,3,6,7,9,10,11,13)
2. 120g Vepřová kapsa přírodní plněná šunkou a sýrem, jasmínová rýže (1,3,7)
3. 100g Hermelín marinovaný v papilotě, vařené brambory s máslem (7,9,10,11)
Cena pro studenta VUT v Brně je 74,-Kč
Cena pro zaměstnance VUT v Brně je 60,-Kč
ZMĚNA VYHRAZENA !!!

Česky