|
|
|
|
|
Týdenní menu, jídelní lístek – Restaurace Rybkova

Denní menu v ceně 138,-Kč vč. DPH v zákonné výši.
v týdnu od 21.7.2025 – 25.7. 2025


Pondělí
Polévka 0,33l Hrachová s uzeninou (1,3,6,7,9,13)
1.     120g Guláš maďarský, houskový knedlík (1,3,7,9,13)
2.     120g Kuřecí plátek s broskví a sýrem, hranolky (1,3,7,9,10,11,13)
3.     430g Těstovinový salát s tuňákem a sýrem, koprový dresink (1,3,4,7,10)

Úterý
Polévka 0,33l Kmínová s vejcem (1,3,6,7,9, 10, 13)
1.     240g Kuře na paprice, těstoviny (1,3,7,9,13)
2.     120g Smažený vepřový řízek v pivním těstíčku, vařené brambory s máslem (1,3,7,9,10,11)
3.     350g Zeleninová pánev s čínskými nudlemi a houbami (1,3,6,7,9,10,11,13)

Středa
Polévka 0,33l Hovězí vývar s masem a těstovinou (1,3,6,7,9,10,13)
1.     120g Vepřový vrabec, zelí, bramborové knedlíky (1,12)
2. 350/100g Rizoto krůtí, okurek (1,3,7,9,10,13)
4. 250g Smažený celer, tatarská omáčka, vařené brambory (1,3,6,7,9,10)

Čtvrtek
Polévka 0,33l Bramborová (1,3,6,7,9,13)
1.     120g Hovězí maso na houbách, jasmínová rýže (1,3,7,9,13)
2.     120g Kuřecí steak s kukuřicí a rajčaty, opékané brambory (1,7,9,10,11)
3.     200g Vepřová játra anglická, tatarská omáčka, hranolky (1,3,10)

Pátek
Polévka 0,33l Cibulačka A (1,3,6,7,9,13)
1.     120g Vepřové Svei-cu-zou, jasmínová rýže (1,3,6,7,9,10,11,13)
2.     120g Závitek kuřecí s paprikášem a hermelínem, vařené brambory s máslem (7)
3.     400/70 Francouzské brambory, okurek (3,7,10)




Cena pro studenta VUT v Brně je     74,-Kč
Cena pro zaměstnance VUT v Brně je 60,- Kč

ZMĚNA VYHRAZENA !!!