Denní menu v ceně 138,-Kč vč. DPH v zákonné výši
v týdnu od 17.11.2025-21.11.2025
Pondělí
STÁTNÍ SVÁTEK
Úterý
Polévka - zeleninová krémová (1,3,6,7,9,13)
1. Vepřová směs Palivec 120g, jasmínová rýže (1,3,6,7,9,13)
2. Smažený hermelín, tatarská omáčka, hranolky (1,3,6,7,10)
Středa
Polévka - cibulová s masem (1,3,6,7,9,13)
1. Vepřové nudličky v žampionové omáčce 120g, houskové knedlíky (1,3,6,7,9,13)
2. Smažený karbanátek 120g, bramborová kaše (1,3,6,7)
Čtvrtek
Polévka - zelná s pikantní klobásou (1,3,6,7,9,12,13)
1. Kuřecí směs se šunkou a ananasem 120g, jasmínová rýže (1,3,7,9,10,11,13)
2. Špagety balkánské s kuřecím masem 100g (1,3,7,9,10,11)
Pátek
Polévka – černá zabijačková – Prdelačka (1)
1. Kuřecí nudličky valtické 120g, houskové knedlíky (1,3,7,9)
Cena pro studenta VUT v Brně je 74,-Kč
Cena pro zaměstnance VUT v Brně je 60,-Kč
Týdenní jídelní lístek 17.11.2025-21.11.2025
17.11.2025
Státní svátek
18.11.2025
Polévka : 0,33l Zeleninová krémová
1. 150g Jelení maso na víně a jalovci
2. 150g Kuřecí plátek s uzeným sýrem
3. 200g Vepřová krkovička marinovaná s opečenou cibulkou
4. 240g Kuře pečené v sýrové košilce
5. 120g Vepřová směs Palivec, rýže (menu)
6. 100g Smažený hermelín, hranolky, tatarka (menu)
7. 350g Zeleninová pánev s čínskými nudlemi a houbami
8. 360g Bramborové tašky s povidly a mákem
19.11.2025
Polévka : 0,33l Cibulová s masem
1. 120g Vepřové nudličky v žampionové omáčce, houskové knedlíky (menu)
2. 150g Kuřecí pláte Navaro
3. 150g Vepřový plátek hanácký
4. 100g/350g Srbské rizoto, sýr, okurek
5. 120g Kuřecí luciferovo sousto
6. 120g Smažený karbanátek, bramborová kaše (menu)
7. 130g Losos na másle a zelenině
8. 30g Sójové maso kung – pao
9. 250g Dukátové buchtičky s krémem
20.11.2025
Polévka : 0,33l Zelná s pikantní klobásou
1. 120g Hovězí maso vařené, koprová omáčka
2. 1,5ks Vařená vejce, koprová omáčka
3. 200g Vepřový steak, mexická omáčka
4. 150g Kuřecí plátek s olivami a mozzarellou
5. 120g Kuřecí směs se šunkou a ananasem, rýže (menu)
6. 250g Uzené kuřecí stehno, okurek
7. 100g/350g Špagety balkánské s kuřecím masem (menu)
8. 120g Vepřové maso po pekingsku
9. 265g Bavorské vdolečky
21.11.2025
Polévka : 0,33l Černá zabíjačková - Prdelačka
1. 425g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, bílé zelí
2. 120g Jitrnicový prejt, bílé zelí
3. 120g Kuřecí nudličky valtické, houskové knedlíky (menu)
4. 240g Kuře se staročeskou nádivkou
5. 150g Smažený vepřový řízek Porthaus
6. 150g Kuřecí plátek, bylinkový dip
7. 420g Bramborové halušky s listovým špenátem a mozzarellou
8. 200g Listové šátečky s pudinkem
v týdnu od 17.11.2025-21.11.2025
Pondělí
STÁTNÍ SVÁTEK
Úterý
Polévka - zeleninová krémová (1,3,6,7,9,13)
1. Vepřová směs Palivec 120g, jasmínová rýže (1,3,6,7,9,13)
2. Smažený hermelín, tatarská omáčka, hranolky (1,3,6,7,10)
Středa
Polévka - cibulová s masem (1,3,6,7,9,13)
1. Vepřové nudličky v žampionové omáčce 120g, houskové knedlíky (1,3,6,7,9,13)
2. Smažený karbanátek 120g, bramborová kaše (1,3,6,7)
Čtvrtek
Polévka - zelná s pikantní klobásou (1,3,6,7,9,12,13)
1. Kuřecí směs se šunkou a ananasem 120g, jasmínová rýže (1,3,7,9,10,11,13)
2. Špagety balkánské s kuřecím masem 100g (1,3,7,9,10,11)
Pátek
Polévka – černá zabijačková – Prdelačka (1)
1. Kuřecí nudličky valtické 120g, houskové knedlíky (1,3,7,9)
Cena pro studenta VUT v Brně je 74,-Kč
Cena pro zaměstnance VUT v Brně je 60,-Kč
Týdenní jídelní lístek 17.11.2025-21.11.2025
17.11.2025
Státní svátek
18.11.2025
Polévka : 0,33l Zeleninová krémová
1. 150g Jelení maso na víně a jalovci
2. 150g Kuřecí plátek s uzeným sýrem
3. 200g Vepřová krkovička marinovaná s opečenou cibulkou
4. 240g Kuře pečené v sýrové košilce
5. 120g Vepřová směs Palivec, rýže (menu)
6. 100g Smažený hermelín, hranolky, tatarka (menu)
7. 350g Zeleninová pánev s čínskými nudlemi a houbami
8. 360g Bramborové tašky s povidly a mákem
19.11.2025
Polévka : 0,33l Cibulová s masem
1. 120g Vepřové nudličky v žampionové omáčce, houskové knedlíky (menu)
2. 150g Kuřecí pláte Navaro
3. 150g Vepřový plátek hanácký
4. 100g/350g Srbské rizoto, sýr, okurek
5. 120g Kuřecí luciferovo sousto
6. 120g Smažený karbanátek, bramborová kaše (menu)
7. 130g Losos na másle a zelenině
8. 30g Sójové maso kung – pao
9. 250g Dukátové buchtičky s krémem
20.11.2025
Polévka : 0,33l Zelná s pikantní klobásou
1. 120g Hovězí maso vařené, koprová omáčka
2. 1,5ks Vařená vejce, koprová omáčka
3. 200g Vepřový steak, mexická omáčka
4. 150g Kuřecí plátek s olivami a mozzarellou
5. 120g Kuřecí směs se šunkou a ananasem, rýže (menu)
6. 250g Uzené kuřecí stehno, okurek
7. 100g/350g Špagety balkánské s kuřecím masem (menu)
8. 120g Vepřové maso po pekingsku
9. 265g Bavorské vdolečky
21.11.2025
Polévka : 0,33l Černá zabíjačková - Prdelačka
1. 425g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, bílé zelí
2. 120g Jitrnicový prejt, bílé zelí
3. 120g Kuřecí nudličky valtické, houskové knedlíky (menu)
4. 240g Kuře se staročeskou nádivkou
5. 150g Smažený vepřový řízek Porthaus
6. 150g Kuřecí plátek, bylinkový dip
7. 420g Bramborové halušky s listovým špenátem a mozzarellou
8. 200g Listové šátečky s pudinkem
ZMĚNA VYHRAZENA !!!

Česky