|
|
|
|
|
Týdenní menu, jídelní lístek – Restaurace Rybkova

Denní menu v ceně 138,-Kč vč. DPH v zákonné výši.
v týdnu od 28.7.2025 – 1.8. 2025


Pondělí
Polévka 0,33l Zeleninová jarní (1,3,6,7,9,13)
1.     120g Smažený sýr, hranolky, tatarka (1,3,6,7,10)
2.     350g Boloňské špagety (1,3,4,6,7,9)
3.     120g Kuřecí plátek se šunkou a sýrem, jasmínová rýže (1,3,7,9,10,11,13)

Úterý
Polévka 0,33l Frankfurtská (1,3,6,7,9, 10,13)
1.     120g Vepřová kotleta s fazolovými lusky a angl. slaninou, americké brambory (1,3,6,7,9,12,13)
2.     100g Gnocchi s kuřecím masem a sýrovou omáčkou (1,3,7,9,13)
3.     120g Svíčková na smetaně, houskový knedlík (1,3,6,7,9,10,13)

Středa
Polévka 0,33l Kuřecí s masem a těstovinou (1,3,6,7,9,10,13)
1. 120g Vepřové Kung-Pao, jasmínová rýže (1,3,5,6,7,8,9,10,11,13)
2. 240g Pečené kuřecí stehno po provensálsku, šťouchané brambory (1,3,7,9,10,11,13)
3. 400g Těstovinový salát se šunkou a brokolicí (1,3,7,10)

Čtvrtek
Polévka 0,33l Hrstková (1,3,6,7,9,13)
1.     120g Kuřecí nudličky se šunkou a ananasem, hranolky (1,3,7,9,10,11,13)
2.     350g Rizoto s anglickou slaninou a vepřovým masem, okurek (1,3,6,7,9,10,13)
3.     100g Smažený holandský řízek, vařené brambory s máslem (1,3,6,7)

Pátek
Polévka 0,33l Česnečka s hráškem (1,3,6,7,9,13)
1.     120g Kuřecí kapsa přírodní s poličanem a hermelínem, opékané brambory (1,7)
2.     310g Špenátové lasagne (1,3,7)
3.     120g Smažený vepřový řízek, bramborová kaše (1,3,6,7)




Cena pro studenta VUT v Brně je     74,-Kč
Cena pro zaměstnance VUT v Brně je 60,- Kč

ZMĚNA VYHRAZENA !!!