|
|
|
|
|
Operace na kontě

Jídelna pro zaměstnance Q - Technická
Technická 2, Brno-Královo Pole



H240/150Kuře indické  1,3,7,9,10,11Kuře indické  1,3,7,9,10,1184,- 37,- 119,- 
H30/50Sójové maso na žampionech  1,6Soya meat roasted with mushrooms  1,673,- 26,- 107,- 
H200/120Vepřová krkovice marinovaná 200g s opečenou cibulkou  1,3,6,7,9,10,11,13Vepřová krkovice marinovaná 200g s opečenou cibulkou  1,3,6,7,9,10,11,1394,- 47,- 128,- 
H120/74Vepřová směs řecká s balkánským sýrem  7,11Fried greek mix with feta cheese  7,1188,- 41,- 123,- 
P 300Polévka čočková s uzeninou  1,3,6,7,9,10,13Lentile soup with sausage  1,3,6,7,9,10,1318,- 18,- 18,- 
O 200Salát šopskýShopska salad31,- 31,- 31,- 
O 200Salát zeleninovýVegetable salad26,- 26,- 26,- 
O 250Brambory maštěné máslem M  7Potatoes with butter  727,- 27,- 27,- 
O 200Rýže jasmínová MRýže jasmínová M17,- 17,- 17,- 
O 150Zeleninová směs M  7,9,10,11Vegetable mix  7,9,10,1120,- 20,- 20,- 
O 50Čokoládový suk  1,3,6,7,8,12Chocolate bar  1,3,6,7,8,1226,- 26,- 26,- 
O Kostka ovocná s tvarohem  1,3,6,7Kostka ovocná s tvarohem  1,3,6,732,- 32,- 32,- 

Čas aktualizace dat: 15. 9. 2025 12:23:26.


1. cena: student VUT nebo jiné VŠ (cena s dotací MŠMT)
2. cena: zaměstnanec VUT (cena s příspěvkem zaměstnavatele)
3. cena: externí strávník hotově, firma
H: Hlavní jídlo, P: Polévka, O: Ostatní, Mx: Menu X.
Gramáž, hmotnost masa v syrovém stavu / výtěžnost.
Suroviny použité na výrobu jídla se zobrazí po odkliknutí vybraného jídla.
Ceny v Kč včetně DPH.
Alergeny: 1:Lepek, 2:Korýši, 3:Vejce, 4:Ryby, 5:Arašídy, 6:Sója, 7:Mléko, 8:Ořechy, 9:Celer, 10:Hořčice, 11:Sezam, 12:Oxid siřičitý, 13:Vlčí bob, 14:Měkkýši
Přehled alergenů v potravinách PDF